Monday, May 31, 2021

PA9CW/P, PAFF-0149, Boschhuizerbergen, 29/30 mei 2021

Van het weekend heb ik PAFF-0149 geactiveerd. Het was geen makkie. In tegenstelling tot mijn laatste activatie waar ik 45 QSO’s in een uur maakte, was het deze keer 48 QSO’s in ruim 6 uur :-(

Na 90 kilometer fietsen kwam ik rond 13:00 uur in het park. Vanwege de CQ WPX contest had ik de QCX voor 30 meter meegenomen. Ik dacht dat ik dan wat meer kans zou maken dan dat ik op 40 en 20 meter zou uitkomen. Na het opbouwen van het station ben ik gaan CQ-en. Er was weinig aanbod van Flora and Fauna chasers. Terwijl het RBN mijn signaal wel oppikte. Ik denk dat veel WWFF chasers een iets anders aan het doen waren. Dus zelf maar een aantal SOTA stations gaan chasen. Rond 16:00 gestopt met slechts 18 QSO's in het log. De volgende ochtend vanaf 10:00 uur de rest van de QSO's gemaakt. Ook vandaag weer weinig Flora and Fauna chasers. Dus wederom zelf SOTA stations gaan chasen. Uiteindelijk had ik rond 13:00 uur 48 QSO's in het log. Zelfs de bekende chasers zoals EA2DT en KD1CT heb ik niet gehoord. Dit was waarschijnlijk mijn moeilijkste activatie, tot nu toe. In totaal 48 QSO's in ruim 6 uur. Maar uiteindelijk toch gelukt. Gelukkig was het lekker weer :-)

                                 


En de video ...No comments: