Monday, April 5, 2021

PD0RWL/P, PAFF-0108, Rijntakken (incl. WCA/COTA PA-00130, De Kinkelenburg), 5 april 2021

De gehele dag gewerkt met Icom 706MK2G en FD4. Ik was er vroeg, want het werd net licht. Ik stond op een prima plek om te activeren, goed voor een 'P' marker.
Geen bijzonderheden, de QSO's liepen goed, soms iets minder maar dan trok het weer aan. Ik heb alleen op 40 meter gewerkt, op 20 meter was er na 10 minuten CQ roepen nog steeds geen station te werken ...
Er waren op eind van mijn activiteit wat wandelaars, maar die kwamen al gauw terug, vanwege het bijzonder slechte weer. Ik ben gestopt na 60 QSO's om verder te gaan naar een volgende combinatie van PAFF met WCA/COTA.

          
Daarna dus naar de omgeving van Slot Doddendael gereden (bij Ewijk) voor het vervolg. 
[Edited 10-april-2021:] Helaas bleek Toon hier net buiten het PAFF-0108 gebied te hebben gestaan. Het tweede deel van de activatie telt dus alleen voor WCA/COTA.
No comments: