Sunday, February 21, 2021

PA9CW/P, PAFF-0018, Utrechtse Heuvelrug, 20 februari 2021

Met dit mooie weer ben ik erop uit gegaan om mijn PAFF statistieken weer wat op te krikken. :-)
Het is uiteindelijk gelukt. Een geldige activatie met voldoende QSO's.

Iets voor elf uur ben ik begonnen op 40 meter. Erg weinig aanbod. Dus maar naar 20 meter gegaan. Daar was ook niet veel aanbod (ed. ARRL-DX-cw contest ...). Toen de HyEndFed 40/20/10 antenne vervangen voor de 30 meter HyEndFed. Toen ging het als een speer. 26 QSO's in een halfuurtje. Twee SOTA stations en één OKFF station gewerkt.

Het was een prima dagje om buiten te zijn. Alleen een beetje een frisse wind. Veel wandelaars die langs kwamen om te vragen wat ik allemaal aan het doen was. Er was zelfs een vrouw die dacht dat ik bomen aan het opmeten was. Die had ik nog niet gehoord

Uiteindelijk 56 QSO’s in het log. Dus een geslaagde activatie.

Bijgevoegd een filmpje van de activatie.

                     


Met vriendelijke groet,

Tonnie Raemakers PA9CW

Tonnie, bedankt voor je verslag en, als altijd, je leuke video impressie ! 73/44. PAFF-team

No comments: