Tuesday, July 5, 2022

PA44WFF/P, PAFF-0209, -0208, -0146, Hekenbroek, Boswachterij Ruurlo, Lonnekermeer, 1 en 2 juli 2022

Afgelopen weekend heb ik drie parken geactiveerd, in volgorde: PAFF-0209 en -208 op 1 juli en PAFF-0146 op 2 juli.
Op vrijdag dus de eerste twee parken geactiveerd. Het ging in de ochtend erg lastig. Niet zo gek veel aanbod, maar na ruim anderhalf uur toch de benodigde QSO’s in het log. Bij het tweede park was ik zelfs bijna twee uur bezig om aan de benodigde QSO’s te komen. Het leek wel of de condities steeds slechter werden. Wat me wel opviel is dat ik door meerdere Flora en Fauna stations werd aangeroepen. Wellicht waren zij ook op zoek naar QSO’s ...

Zaterdag wederom een park geactiveerd. Lonnekermeer is een hele mooie omgeving. Ik ben naar de vogelhut gegaan. Maar daar was helaas geen bankje of iets om op te zitten. Tijdens het opzetten van de mast scheurde deze, natuurlijk precies in het midden. Met een spanbandje heb ik het vast gezet. Ook hier weer “harken" om pas na ruim twee en een half uur aan de benodigde QSO’s te komen.  Het volgende geplande park heb ik gecancelled, ivm de gebroken mast en tijdgebrek.

73/44, Tonnie, PA9CW


Locatie PAFF-0209

Locatie PAFF-0208


Locatie PAFF-0146

Gescheurde mast. Balen ... !

En de video impressie:


No comments: