Thursday, October 5, 2017

PAFF-0059 Kampina door PD0RWL/p & PA2CVD/p op 28 Sept 2017.


Op donderdag 28-09-2019 gingen wij Toon, PD0RWL en Cor, PA2CVD weer op pad om een Flora en Fauna activiteit te doen, ditmaal gingen we naar PAFF-0059, Kampina.

Omstreek 05.30 uur(UTC) vertrokken we van onze home QTH en omstreeks 07.00 uur (UTC) kwamen we aan op onze locatie en nadat we eerst nog hadden gecontroleerd of we in het gebied zaten, zijn we begonnen met opbouwen van de mobiele mast.

Nadat we alles hadden aangesloten hoorde we diverse radiozendamateurs op diverse HF-banden, we konden weer beginnen.
De eerste radioverbinding hebben we gelogd om 07.49 uur (UTC), de laatste radioverbinding hebben we gelogd om 14.00 uur (UTC).Ondanks de matige condities hebben we toch voldoende radioverbindingen gemaakt voor een geldige activatie.

Toon, PD0RWL heeft 76 radioverbindingen gelogd en met 2 P2P een radioverbinding gelogd.

Cor, PA2CVD heeft 75 radioverbindingen gelogd en met 2 P2P en met 1 Sota station gelogd.We hebben met deze activatie gebruik gemaakt met een mobiele mast van 8 meter hoog waarin een Dipool hing de FD4, TX: Kenwood TS-430S, MFJ tuner en een accu van 90 Amp. gebruikt.
 
 
Bij vertrek hadden we veel regen onderweg, maar toen we ter plaatse kwamen was het droog en het is deze dag droog gebleven, de Kampina is een mooi natuurgebied dat door vele wandelaars en fietsers bezocht wordt en er kwamen ook enkele mensen kijken wat we aan het doen waren en na uitleg door ons, vonden ze dit toch wel leuk wat wij aan het doen waren.
 
 

Nadat we na afloop nog een dipool hadden getest, hebben we weer alles netjes opgeruimd en omstreeks 13.00 uur (UTC) zijn we weer vertrokken naar onze home QTH.
 
 
Ook jullie Cor & Toon weer bedankt voor de activatie en tot de volgende maar weer.
73'en 44 PAFF Team.

No comments: