Friday, May 6, 2022

PA44WFF/P, PAFF-0211, Nespolder, 6 mei 2022

Vandaag heb ik Nespolder, PAFF-0211 geactiveerd met de call PA44WFF/P. Vanwege het mooie weer ben ik op de fiets naar dit park gegaan. Uit en thuis was het 102 kilometer. Omdat er ter plekke veel beschikbare ruimte zou zijn, had ik de 2 x 27 meter SOTABEAMS antenne meegenomen. De ene helft in de 10 meter hoge fibre mast en de andere helft bovenop de struiken. Met de ingebouwde antenne-tuner van de KX3 was de SWR op de gebruikte drie banden okay.

Rond half één lokale tijd ben ik begonnen met roepen op 30 meter. Ik had al meteen een mooie pile-up. Na een klein half uurtje had ik ruim 40 QSO’s in het log. Op 40 en 20 meter was het iets minder. Maar uiteindelijk na 63 QSO’s in iets meer dan een uur heb ik de zaak afgebroken,  en ben ik voldaan terug naar huis gefietst. Ik heb in totaal vandaag 102 kilometer gefietst met prachtig mooi weer. Dus wederom een fantastische dag voor outdoorradio ... !

Locatie in PAFF-0211

Video impressie:No comments: