PAFF Activations

 >> For English - scroll down


Als je een overzicht zoekt van de natuurparken en waar ze zich bevinden, kijk dan hier.
Als je meer wilt weten over de regels hoe je een park activeert, kijk dan hier.  

Welk natuurpark kun je het beste kiezen als je op pad gaat?
Naast praktisch redenen zoals de afstand van waar je woont of het gemak waarmee je in het park kunt komen zou je ook kunnen kijken naar hoeveel (recente) activiteit er is geweest. Alle logs van activiteiten die goedgekeurd zijn, komen in de WWFF Logsearch database terecht.

Je kunt een overzicht van de mate van activiteit zien via de WWFF LogSearch pagina:  http://wwff.co/directory/statistics/
Dit is een groot overzicht dat wat tijd vraagt om te laden. Zo gauw het geladen is kun in het dropdown menu "PAFF" selecteren. Je ziet dan alle geactiveerde parken, hoe vaak ze zijn geactiveerd en hoeveel chasers het park al in de log hebben ("unique calls").

Kijk ook eens bij de laaste jaren om een indruk te krijgen hoe recent de activiteiten waren.

Nog een argument is het kunnen combineren van verschillende award programma's. Zo zijn er kastelen in of aan de rand van natuurparken die meetellen voor het World Castle Award programma, zijn er zowaar twee heuveltoppen in natuurparken die meetellen in het SOTA programma en is er (in ieder geval) één vuurtoren in een natuurpark die meetelt voor het WLHS programma. De combinatiemogelijkheden zijn terug te vinden op de Google kaarten.

Let erop dat je activiteit alleen geldig is voor jou en voor de chasers die jou gewerkt hebben, als je je log aan ons aanlevert en je activatie door ons goedgekeurd wordt. Check hiervoor de regels.Which nature reserve should you choose for your activity?

Apart from the obvious reasons like distance and accessibility, you might want to take the historic activity level into account when planning your activity. All logs we have received and verified are uploaded to the WWFF Logsearch database. 

Activity status

The most up to date information about the activity status can be found on the WWFF LogSearch page: http://wwff.co/directory/statistics/
It takes some time to load. Once it is loaded, you can select "PAFF".
You can also check the last year(s) to get an idea how recent the activity on the references has been.

If you are looking for more information on the parks and their location, you should look here.

If you want to learn more about the rules of an activation, you should look here.

No comments: