Sunday, September 24, 2023

PA0AKV/P, PAFF-0124, Rottige Meenthe & Brandemeer, 6 en 15 september 2023

Op deze zonnige dagen in september maar weer eens op pad gegaan in het mooie Friese landschap.
Na enig zoekwerk in de omgeving van Spanga en de Lindehoek de locatie gevonden!

De condities en/of activiteit op 6 september was niet zo dat ik het aantal van 44 verbindingen gehaald heb. Dus op 15 september voor de tweede keer naar deze mooie plaats vertrokken. (Is echt geen straf want wat is fijner om 3 uurtjes in deze natuur door te brengen!).

Tijdens de tweede poging kreeg ik 2 maal bezoek . De eerste bezoeker was van het Wetterskip Frysllan, deze had erg veel belangstelling en na een demonstratie en uitleg van het WWFF netwerk bleek dit een hele openbaring voor hem op te leveren. Hi ...
De tweede bezoeker was van een heel ander kaliber , ondanks de speciale plek kreeg ik van deze bezoeker een les in levenswijsheid en religie. Hoe dit tot stand kwam is ook een grappige bijkomstigheid. De bezoeker in kwestie hoorde mij PAPA ALFA NUL ….. roepen en laat het ALPHA geloof nu net het levens motto van deze bezoeker te wezen.
Al met al een hele nieuwe ervaring op een PAFF dagje!


Door dit oponthoud van beide bezoekers was de netto tijd in de meest geschikte tijd voor 40m een beetje opgeraakt en het aantal verbindingen hield dus ook niet over ...
Maar gelukkig in beide dagen totaal toch ruim voldoende verbindingen gemaakt om de benodigde 44 verbindingen te kunnen loggen.

73/44, André, PA0AKV

2 comments:

pa0akv activiteiten o.a. Flora Fauna said...

Hoi ENNO bedankt voor de opmaak en plaatsing . Klopt het dat de afbeeldingen niet door komen bij mij?

gr André pa0akv

pa0akv activiteiten o.a. Flora Fauna said...

Hoi Enno nu prachtig opgemaakt!
Groet Andre