Tuesday, December 27, 2022

PD0RWL/P, PAFF-0116 en -0137, Kempenland-West en Regte Heide & Riels Laag, 27 december 2022

Ik wens het PAFF team een gezond en voorspoedig 2023, met dank voor  jullie inzet, inbreng en het verwerken logs en de verslagen. Het was weer een leuk activiteiten jaar 2022. [ed. Jij bedankt voor je niet te stuiten enthousiasme en de vele activaties in 2022].
 
Naast PA, heb ik in ON, DL, LX en OZ een jaar met mooie ervaringen in mooie natuurgebieden gehad. Ook ben ik meer Go Green gaan doen in ON en PA en heb ik een paar keer meerdaagse trips gemaakt in Nederland en Europa.

Vandaag op de valreep nog even PAFF-0116 bezocht, in de herkansing :-), want vorige keer stond ik per abuis buiten het gebied.
Nu vond ik een goede parkeerplaats, goed voor een P marker. Gewerkt werd met de TS 50, 25 Watt, en de FD4 antenne aan de mast op de trekhaak van de auto. De activiteit duurde ca. 1.5 uur, zodat ik nog tijd om op de terugweg het Rielse Laag PAFF-0137 mee te nemen ...Locatie PAFF-0116

Opstelling in PAFF-0116

In PAFF-0137 aangekomen bleek het druk bezet met auto's op de parkeerplaats. Gelukkig was er achteraan de parkeerplaats nog een plekje vrij. De FD 4 kan er goed afgespannen worden. De korte zijde ging het bos in...
Hier gewerkt met Icom 706MK2G, om zodoende ook 2 meter mee te nemen (omgeving Tilburg).
Gewerkt werd met 50 watt en de FD 4 aan de mast op de trekhaak van de auto.
De condities waren wat verbeterd, en ik heb daardoor redelijk veel ON, PA, DL en F stations in log kunnen zetten. Wel was er redelijk wat QSB op de signalen. Ik heb vooral op 40 meter gewerkt. Op 20 was helaas wat minder aanbod, en ook geen DX deze keer.
Na ook weer zo'n 1.5 uur ben ik vertrokken om op tijd bij mijn volgende afspraak te zijn.


Locatie PAFF-0137
Opstelling in PAFF-0137


73/44, Toon Naenen, PD0RWL

No comments: