Wednesday, August 9, 2017

PA2GB vanuit Springendal & Dal van de Mosbeek (PAFF-0097)

PA2GB/P activatie op 27..28..29 Juli 2017

We kiezen voor het gebied Dal van de Mosbeek en gaan een locatie op zoeken in het dorp(je) Mander. Nu we toch in dit gebied zijn, en de YAESU FT 857 had meegenomen, wordt dinsdag de antenne reeds op zijn plaats gezet , de Inv. V voor 40//20 opgehangen en de zaak maar flink met een scheerlijn verankert, veel wind vandaag en ook morgen.


Woensdag, tegen 9.00 uur alles gereed en ga voor een activatie van dit gebied.


Condities zijn goed voor 40 mtr en tot 10.30 uur staan er 47 verbindingen in het log. De zon komt flink tevoorschijn, en de wind zwakt af, prima fietsweer dus en gaan vandaag het Springendal verkennen. In de avond nog 3 stations erbij op 20 mtr. is een totaal van 50 QSO's deze dag.

Een heel mooi gebied met zijn bronnen en oude water molens


Donderdag - kijken of het deze morgen net zo goed gaat als woensdag,na een paar maal CQ roepen komen de eerste verbindingen in het log ,en na een melding op het cluster wordt het druk. Totaal deze dag 43 verbindingen


Nemen een dag extra verlof, om ook vrijdag nog het gebied te kunnen activeren, en dat lukt weer dank zij het cluster, deze morgen 32 verbindingen. En met in totaal 125 verbindingen nemen we afscheid van dit gebied.

Alle stations bedankt , en tot een volgend PAFF-...... gebied.
Geert, PA2GB

No comments: