Friday, July 28, 2017

PAFF-0080 YERSEKE & KAPELSE MOER door PD0RWL/p

Toon was op 19 juli s' morgens al weer op tijd vertrokken richting Zeeland om daar PAFF-0080 te gaan activeren. Yerseke en Kapelse Moer. Het mastje weer opgesteld wat steeds beter en sneller gaat.
De FD4 eraan gehangen en het begon met wat problemen met de SWR, deze snel verholpen . En gestart op 40 meter wat prima verliep.


Op 40 meter waren diverse stations uit PA  ON  F en Italie te werken. Daarna  op 20 mtr gaan kijken  en ook daar ging het lekker. En zelfs nog op 10 Mtr nog geroepen en zie daar ook daar kwamen stations terug Dus ook dat was weer erg leuk na lange tijd  stilte op 10 Mtr.


Toon heeft deze activatie 164 Qso's in zijn log gezet en was zeer tevreden ook vertelde hij nog dat hij dit heel erg leuk vind te doen en iedere keer weer opnieuw geniet.
De dag begon met goed weer maar dit veranderde tegen de middag dus op tijd maar gestopt ivm onweer dat voorspeld was . Toon was net 20 min klaar en toen brak de hel los , en heeft zelfs nog 2 wandelaars een schuilplaatsje gegeven in zijn auto.


Toen het weer beetje tedoen was voor de 2 mensen  die konden schuilen bij Toon en deze weer verder konden ,is Toon ook weer richting huis gegaan. Ook deze keer was hij weer tevreden en was ongeveer rond de klok van 13:15 uur  thuis.


Toon bedankt alle stations die hem gewerkt hebben en ging al weer kijken voor de volgende activatie.

73'en 44 Toon PD0RWL/p

No comments: