Friday, April 3, 2020

PA9CW vanuit PAFF-0019 + SOTA PA/PA-006 op 28-03-2020


Zaterdag 28 Maart was Tonnie weer op pad geweest, dit keer een SOTA PA/PA 006  & PAFF-0019

Het was heerlijk weer. De temperatuur was ongeveer 14 °C en weinig wind. Dus heerlijk voor outdoorradio. SOTA PA/PA-006 lig ook in dit park, dus dat waren twee vliegen in één klap. Ik ben op 30 meter begonnen en dat was een goede keuze. Want ondanks dat er geen grote CW-contest was, had ik een behoorlijke pile-up. Achteraf jammer dat ik er geen opname van heb gemaakt. In een klein halfuurtje had ik al 42 verbindingen in het log staan. Dat is wel eens anders geweest :-) Het waren niet alleen de specifieke SOTA chasers, maar ook de bekende Flora and Fauna chasers. Zelfs weer een aantal amerikanen gewerkt. Op 40 en 20 meter heb ik wat minder kunnen loggen. Ik ben blijven roepen tot er uiteindelijk niets meer retour kwam. Na 63 verbindingen alles opgeborgen en naar de auto gegaan. Al met al ben ik erg content met deze activatie.
Zie het mooie  filmpje weer van Tonnie


Zoals  altijd Tonnie weer bedankt voor je activatie  en filmpje
73'44 PAFF-Team.

No comments: