WWFF community

Actief deelnemen aan de WWFF community (aanmelden en inloggen)

WWFF heeft twee belangrijke platforms waar je meer informatie kunt vinden en zelf informatie kunt plaatsen: de WWFF website en de WWFF Facebook groep.

Op de WWFF website vind je de WWFF agenda waar je geplande activiteiten kunt bekijken en zelf je activiteit kunt toevoegen. Verder vind je er de overzichten van gewerkte of geactiveerde natuurparken en kun je er awards aanvragen.

Op de WWFF facebook groep vind je aankondigingen van activiteiten, ervaringen vanuit het veld en worden met enige trots behaalde awards gepost.

Om je aan te melden bij de WWFF Facebook groep heb je een Facebook profiel nodig. Vervolgens ga je naar de WWFF groepspagina en vraag je om toegang. Een moderator zal je toegang verlenen als uit je profiel duidelijk op te maken is dat je een radio amateur of SWL bent. Het beste werkt dit als je een nickname instelt met je callsign. De nickname stel je in Facebook in onder "About / Details About You / Other Names"


Om je aan te melden op de WWFF website (voor de agenda, je score en aanvragen van awards), klik je "register" op de WWFF hoofdpagina (in het linkermenu)Vervolgens verschijnt er een WordPress inlogscherm. Vul hier je CALLSIGN als username in. 
Als je dit scherm goed hebt ingevuld verschijnt er een WordPress scherm met "Registration Succesful".

Je ontvangt vervolgens een e-mail van de beheerder van de WWFF website met een wachtwoord. Als je niets ontvangt, check dan je spam folder in je mail-account. Overijverige filters willen dit soort automatisch berichten namelijk nog wel eens als spam markeren.


Met je username en je wachtwoord kun je inloggen op de WWFF website. Klik hiervoor op "Log in" in het linker menu op de website (ook zichtbaar in de rode cirkel op het plaatjes hierboven).


Eenmaal ingelogd kun je via het menu aan de bovenrand alle pagina's openen - zoals het award overzicht via Award / My Awards.


2 comments:

Anonymous said...

Hoi Lars ziet er mooi uit zo met het nederlandse stuk erbij. Verder ook erg blij met de laatste nieuwtjes op de site .
Hoop binnen kort me ervaringen te kunnen delen hier en in eventueel clubbldaden CQPA Electron Dkars .
gegroet Jan PD3JAG..

PA1H said...

Hallo Lars,

Prima verhaal.
Met deze informatie zou iedere OM foutloos een park moeten kunnen activeren en op de juiste manier afhandelen.

73+44
Harry
PA1H