Sunday, October 9, 2022

PD0RZH/P, PAFF-0162, Meijendel & Berkheide, 4 oktober 2022

Vandaag heb ik voor het eerst een WWFF activatie gedaan. Eerst 20 kilometer op de fiets om terecht te komen in het duingebied van Meijendel, PAFF-0162. Super lekker weer, mooie luchten en een lekker zonnetje waren mijn deel.
Aangekomen op de locatie eerst de antenne opgezet. Een hengel van 7 meter met daaraan de EFHW stond in een poep en een zucht. De set, de Xiegu X6100, aangekoppeld en CQ geroepen op 40 meter. Al snel kwamen de eerste hunters in de lucht. Nadat DK7UDO één en ander op het cluster had gezet was er sprake van een pile-up. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Comfortabel, want je hebt dan de regie en kon ik de stations één voor één afwerken. Na een uurtje of twee met hier en daar een pauze voor het natje en het droogje kon ik weer afbreken en terug naar huis. Kan iemand die lach van mijn gezicht halen?

73 & 44 Rob PD0RZH


Locatie PAFF-0162

Antenne set-up


No comments: