Sunday, March 6, 2022

PA44WFF/P, PAFF-0163, Botshol, 5 maart 2022

Vandaag heb ik, PAFF-0163 Botshol, geactiveerd met mijn speciale call PA44WFF/p voor al mijn portable activaties in Nederland.
Het was een lekker dagje om er weer eens op uit te gaan. Helaas zijn de parken in mijn directe omgeving al eens door mij geactiveerd. Dus vandaar dat ik uitkwam op PAFF-0163. Een prima dagje, onbewolkt en ca 6 ℃, dus op zich goed te doen. En ook een gelegenheid om de drone weer mee te nemen voor wat opnames.  Ik had vandaag mijn 30 meter HyEndFed en 15 meter lange fiber mast meegenomen. Rond 10:30 UTC ben ik gaan CQ-en op 10.125. Er was voldoende aanbod en af en toe zelfs een kleine pile-up. Na ruim een uur had ik 69 QSO’s in het log inclusief een aantal SOTA en Flora en Fauna stations. Kortom, een behoorlijk hoeveelheid stations in relatieve korte tijd. Het lijkt de laatste maanden wat makkelijker te gaan.  Daarna heb ik alles opgeruimd en ben ik met een tevreden gevoel naar huis gereden.
73/44, Tonnie, PA9CW

2 comments:

PA1H said...

Bedankt voor de nieuwe referentie Tonnie en graag tot de volgende keer.

73/44
Harry PA1H

PA9CW, Tonnie said...

Graag gedaan Harry.