Friday, January 22, 2021

PD0RWL/P, PAFF-0113, Kop van Schouwen (incl. WCA/COTA PA-00282, Slot Moermond), 21 januari 2021

Toon heeft zijn eerste activiteit van 2021 er weer opzitten. Hier zijn verslagje.

Vandaag naar Zeeland gegaan met sterke wind en regen. Ik ben er rustig heen gereden, want je hebt tijd genoeg als je met pensioen bent.
Gewerkt met Icom 706MK2G. Ik heb een leuk aantal QSO's (149) kunnen maken want het liep voorspoedig, vooral 40 meter was goed. 20 was minder, maar geen klagen, hi. Ik heb veel trouwe OM's kunnen werken, met dank aan de spotters. De locatie waar ik stond zie je op de foto, redelijk beschut, maar niet onder bomen i.v.m. de wind, want die was sterk, ca. 60 à 70 km/u. Aangezien ik vroeg ben gestart was er geen mens te zien. Regen was er volop maar in auto lekker droog en warm.

Behalve voor WWFF en WCA/COTA telt Toon's log ook voor IOTA EU-146. Toon, hartelijk dank en we zien je volgende activiteit graag tegemoet. 73/44, PAFF team
No comments: