Sunday, November 22, 2020

Enno, PF5X, toegevoegd aan editor team van PAFF blog

Beste PAFF activators,

Vanaf nu kunnen jullie de verslagen ook naar mij sturen (in de cc. lijst). Het leek me leuk een bijdrage te kunnen leveren aan de WWFF activiteiten in Nederland. Ik zal proberen een verslag (tekst en foto's) zsm op de blogpagina van de website van pa-ff.nl te krijgen. Ik merk dat in de huidige tijd van Corona maatregelen WWFF aanzienlijk in populariteit aan het stijgen is. Als ik de pile-ups soms hoor op 40 maar ook op 20m (m.n. de KFF/VEFF activaties), dan denk ik dat je als activator in de komende tijd nog meer plezier gaat beleven.

Dear PAFF activators,

From now on you can submit your report also to me (in cc. list of your mail to the coordinator). You can send them in English and I can translate it to Dutch if you wish.

73/44,

Enno Korma, PF5X

mail: enno.pf5x <at> gmail.com

No comments: