Monday, March 23, 2020

PAFF-0091, Lingegebied & Diefdijk-Zuid door PA9CW op 15 Maart 2020

Tonnie  was ook weer op pad geweest

Zaterdag 14 Maart met het mooie weer was mijn eerste poging voor dit park. Maar het vinden van een geschikte plek is erg lastig. Dit natuurgebied is groot en uitgestrekt, maar je rijdt op de dijk. En het te activeren gebied zit naast de dijk. Dus het is lastig om dan een goede locatie te vinden en ook nog plek voor je auto. Je auto kan je niet op de dijk laten staan.


Tonnie PA9CW vanuit PAFF-0091
 Na lang zoeken eindelijk wat gevonden, bleef mijn auto in de modder steken. De voorwielen zakten compleet in de modder. Na een uurtje zelf wat geprobeerd te hebben, ben ik toch maar op zoek gegaan naar hulp. Uiteindelijk kwam ik bij een boer uit, die me hielp met zijn trekker. Ik was uiteraard gauw weer los. Onverrichte zaken terug naar huis gegaan. Dus op zaterdag helaas geen activatie.

Zondag-15-03-2020 weer een nieuwe poging met, uiteraard, een andere locatie. Een verharde parkeerplek. Een hele mooie plek met twee grote picknick tafels. Het weer was wel stukken slechter als gisteren. Bewolkt en een koude wind. Ik heb 50 verbindingen gemaakt, en de meeste weer op 40 meter. Nog een paar SOTA stations gewerkt, en zelfs ééntje op 60 meter. En dat met de 40/20/10 HyEndFed antenne hihi

Zie hieronder het filmpje  van TonnieBedankt weer voor de mooie opname Tonnie  en tot de volgende weer
73'44 PAFF Team.


No comments: