Saturday, May 20, 2017

PAFF-0114 Manteling van Walcheren PA2CVD/p & PD3JAG/p

Op 11 mei vertrokken Cor PA2CVD & Jan PD3JAG richting Domburg/ Oostkapelle. Rond de klok van 08:15 loc tijd was Cor aangekomen op het qth van Jan en hebben er nog wat spullen ingeladen en zijn op het gemakje richting de nieuwe PAFF-0114 gereden.

 
 
 
 
Daar eenmaal aangekomen de juiste locatie gezocht voor activatie  en dat was anders dan we dachten, Je kon er namelijk niet met de auto komen, dus zo dicht mogelijk erheen gereden en de spullen uitgeladen en de antenne opgesteld. Dit was zo'n min of 5 van de auto vandaan en zijn daar heerlijk in het gras beland. Het was daar erg druk met wandelaars en fietsers  en ook verschrikkelijk mooi.
 
 
 
De eerste verbinding werd gemaakt door Cor PA2CVD/p met IW2BNA op 40 mtr om 09:08 Utc
.Al snel kregen we swr problemen met de Hy Endfed en hebben deze vervangen door de Linked-Dipool van Sota Beams  en deze was perfect op 20 en 40 mtr.
Cor maakte 125 qso's en zijn beste DX was K7ZO en W1OW
 
 

 
Verder maakte Jan zijn eerste qso rond 10:46 uur utc op 40 mtr met YL2CA en maakte zijn laatste rond 15:40 uur utc. We wisselde elkaar tussen door gewoon af en Jan die heeft 105 qso's in het log gezet Zijn beste DX was met  W1OW KE5EE en VE1WT.
Verder hebben we erg genoten van de prachtige omgeving daar, en hebben we ook nog enkele keren uitleg kunnen geven aan wandelaars en fietsers wat wij nu allemaal aan het doen waren.
Totaal dus 230 qso gelogd en zijn we tevreden weer huiswaarts gegaan en precies op tijd want we zaten eenmaal in de auto op de terug weg en het begon enorm te regenen en zaten we in een onweersbui.
 
 
 
 
 

 
 
 
We bedanken in ieder geval iedereen die ons gewerkt heeft en hopen jullie graag weer te horen bij een andere activatie die we gaan doen.
73'en 44 Cor & Jan.
  
  

No comments: