Wednesday, August 31, 2022

PA44WFF/P, PAFF-0218, Dintelse Gorzen, 30 augustus 2022

Vandaag heb ik PAFF-0218 geactiveerd met de call PA44WFF/p. Ik ben er op de fiets naartoe gegaan. Helaas op de terugweg was de wind behoorlijk toegenomen en (natuurlijk) tegen. :-)

Er is een mooie vogelhut op dit park. Dus dat is prettig om te kunnen zitten. En eventueel als het regent, zit je mooi droog. Ik had de KX3 meegenomen en de SOTA-Beam 2 x 27 meter antenne. Het uitspannen was niet helemaal ideaal, maar daar was niet veel van te merken met het aanbod. Ik ben begonnen op 60 meter, maar daar zat een station in phone. Dus na een tijdje ben ik naar 40 meter gegaan. Daar had ik al redelijk snel een stuk of 36 QSO’s in het log. De laatste 16 QSO’s heb ik op 30 meter gemaakt. Ook nog een Flora and Fauna station gewerkt en een SOTA.

Na een kleine anderhalf uur had ik 52 QSO’s in het log. Nadat er geen chasers meer waren, heb ik alles afgebroken en ben ik naar huis gefietst. In totaal 105 kilometer op de teller, en een voldane outdoorradio dag.

73/44, Tonnie, PA9CW

Locatie PAFF-0218
            No comments: