Thursday, August 4, 2022

PA0PIW/P, PAFF-0126, Mantingerzand, 26 juli 2022

Op 26 juli heb ik weer een PAFF geactiveerd, ditmaal in de buurt van Hoogeveen waar wij bij vrienden op visite waren. Met de auto zijn wij naar het PAFF plekje gereden, zeker weer een mooi plekje om te genieten van de natuur (en dat hebben de dames ook gedaan). Mijn vriend Dik heeft geholpen het station op te zetten, en is daarna ook lekker gaan wandelen. Ik had wel veel last van gespetter van sommige stations, dus ik heb even een pauze genomen om wat versnaperingen tot me te nemen. Na een uurtje heb ik het nog eens geprobeerd, maar het was erg moeilijk. Uiteindelijk heb ik het station maar afgebouwd. Desalniettemin was het wel weer een geslaagde dag. Ook iedereen bedankt voor de verbindingen en tot een volgende activatie.

73/44, Gerard, PA0PIW/P

Gerard, PA0PIW/P, in actie. Locatie gegevens staan in de foto (de "Note:" moet natuurlijk "PAFF-0126, Mantingerzand" zijn)


No comments: