Wednesday, June 1, 2022

PD0RWL/P, PAFF-0215, Waterdunen, 25 mei 2022

Na 2 referenties in Belgiƫ te hebben geactiveerd, ben ik naar PAFF-0215 gegaan. Een uurtje rijden. Ik had al snel een leuk plekje gevonden. Er is ook een betaalde parkeerplaats vlakbij vanwaar je dan zo de natuur in kan lopen. Mijn plek was een weggetje naar een woning die niet meer bewoond is.

Gewerkt werd met Icom 706MK2G, FD4 aan de mast op trekhaak van de auto. De mast was wat moeilijk te bevestigen vanwege de harde wind.
Ik ben gestart op 20 meter omdat het al in de middag was en USA er goed doorkwam. Het tweede en derde QSO was met de bekende stations KD1CT en W1OW ... Ik heb een redelijk aantal QSO's op 20m kunnen maken. 40 meter liep goed. Ik heb op laatst  nog gewacht op de OM's die thuis moesten komen van het werk, o.a ON4CB en PA1H en nog wat andere PA en ON stations. De signalen waren wisselend, en er was ook best veel QSB op 40 meter.

Naast PAFF-0215 ook Lichthouse NET-018 meegenomen. Die was goed te zien vanuit mijn locatie.

Het was al met al een lange dag met leuke qso's op 20 en 40 meter, o.a Arno , PH2A die op zijn vakantie verblijf was.

73/44, Toon Naenen, PD0RWL


Locatie PAFF-0215

Opstelling PAFF-0215


1 comment:

PA1H said...

Bedankt voor de nieuwe ref. Toon en voor het qrv blijven. Top!