Friday, June 17, 2022

PA0AKV/P, PAFF-0094, Sneekermeergebied, 25 mei en 16 juni 2022

Op 25 mei en 16 juni heb ik PAFF-0094 geactiveerd.

Het werken met klein vermogen blijft een uitdaging. Je moet geduldig wachten als andere stations je overschreeuwen. Ook het tegenstation moet goed zijn best doen om mijn zwak signaaltje te nemen.... Maar dit is wel wat ik leuk vind aan deze vorm van de hobby!

De locatie is perfect: een rustige plek met een picknick tafel en een goede parkeerplaats voor de auto. Schitterende natuur en uitzicht vrij naar alle kanten.

Ik heb helaas niet in een keer de 44 QSO's kunnen maken, maar twee keer is ook leuk.... 

De volgende locatie zal wat zuidelijker in Friesland zijn denk ik (waarschijnlijk in de buurt van Koudum).

73/44, André, PA0AKV


Locatie gegevens op de IC-705

Opstelling in PAFF-0094


No comments: