Saturday, October 16, 2021

PD0RWL/P, PAFF-0088, Rozendaal (incl. COTA/WCA PA-00257, Montfort), 15 oktober 2021

Deze week heb ik tweemaal een korte reis gemaakt. Woensdag naar Luxemburg en België en vrijdag naar Duitsland, Nederland en België, een 4 landen trip in één week. Rozendaal, PAFF-0088, was het Nederlandse onderdeel daarvan.
Ondanks de vele regenbuien heb ik toch leuke en mooie natuur gebieden bezocht, en ik heb ook plaatselijk leuke contacten met wandelaars, een boer en bewoners gehad en natuurlijk vele QSO's op HF. Ik ben telkens heel vroeg vertrokken om de file zo te vermijden en laat terug gegaan voor dezelfde reden.

PAFF-0088 heb ik met Kasteel Montfort op een leuke plek geactiveerd. Je kan er met auto staan, en in de zomer heb je voldoende schaduw. Het is geen echte parkeerplaats, maar een pad wat leidt naar een stuk landbouw grond.
De mais was hier al geoogst dus dacht ik wel op dit pad te kunnen parkeren. De eigenaar van het pad kwam wel even kijken, maar het was goed wat hem betreft.
Er zijn in korte tijd redelijk veel QSO's gemaakt, met een pile up. Leuk om deze manier een PAFF referentie als onderdeel van een meer landen reis mee te nemen. Ik heb 40 en 20 meter gewerkt. 10 meter heb ik wel geprobeerd maar deze band was niet open dus geen QSO's. Ook op 2m lukte het niet om een station te werken.

Hierna ben ik doorgereden naar Bree (ONFF-0603) en daar actief geweest.

73/44, Toon Naenen, PD0RWL 
 

 

 

No comments: