Saturday, May 20, 2017

PC2D Frank actief vanuit PAFF-0099 Dinkelland


De zon scheen zo nu en dan en de bewolking liet zich van zijn vriendelijke kant zien. Voor
het eerst maar eens op de fiets. Frank PC2D is tegenwoordig bezitter van een transport fiets met zon altijd de wind inde rug.
Frank had op de site gekeken waar de grenzen lagen van het Dinkelland gebied en vond een mooie plek waar hij kon zitten. Vlak bij een bruggetje.


Hij had gelukkig plaats genoeg in zijn krat voorop zijn fiets en daar kon hij alles in kwijt  nl: klaptafeltje ,de rugzak met de tranceiver , kabels en antennes een mastje van DX-Wire en deze keer ook nog een klapstoeltje


Aangekomen op de plek bleek er een grote houten picknick tafel met banken te staan, met eromheen grove houtsnippers.
Frank kon het water horen ruisen , rook het grasland en hoorde wat koeien in de verte. Snel de End-fed antenne opgebouwd de KX2 aan de laptop en de accu en de eerste qso's werden gemaakt.
Zijn eigen mee gebrachte klapstoel en tafeltje  konden in zijn krat blijven zitten  want hij zat immers keurig aan de grote picknickbank daar.
Zo vlak voor het einde met bijna lege accu kwamen de eerste Amerikanen in zijn log.
Dit was een mooie afsluiter van deze middag De spullen weer ingepakt en zeer tevreden naar huis gefietst. Eenmaal thuis aangekomen alles klaargezet zodat hij samen met de XYL kon genieten van een gezellige Moederdag, Natuurlijk had Frank gezorgd dat hij een hapje en drankje en een kado had klaargezet.


Dit was het verhaal van Frank PC2D van zijn activatie vanuit Dinkelland PAFF-0099. Bedankt  en graag tot de volgende activatie.

  73 Frank de PC2D

No comments: