Wednesday, June 5, 2024

PD1AJJ/P, PAFF-0195, Donkse Laagten, 2 juni 2024

Het kostte even wat moeite om een droog plekje te vind in de Alblasserwaard. Veel weiland is zo drassig dat je er niet op kan zijn. Dit is een ideaal plekje, valt mooi binnen de grenzen van het gebied en er zijn nog bankjes om op te zitten ook. Het gebied is slechts ten dele toegankelijk om de rijke vogelstand te beschermen.

In ieder geval mooi storingsvrij dus kon ik met de Icom IC-705 + AH-705 en een draad van zo’n 10 meter in de fiber mast mooie verbindingen maken. Het zijn geen 44 verbindingen geworden maar ik begrijp dat wanneer ik volgende keer weer naar PAFF-0195 ga, en zodoende het aantal QSO's kan aanvullen tot 44, de activatie dan geldig wordt voor mij als activator (Ed.: inderdaad Peter, en dat lijkt me vanaf die locatie geen probleem als de condities een beetje meewerken).

73/44, Peter, PD1AJJ

Locatie PAFF-0195
Operation position in PAFF-0195No comments: