Thursday, April 11, 2019

Tonnie PA9CW vanuit PAFF-0151 & PAFF-0152 op 6 April 2019


Hier weer leuk verslagje van Tonnie PA9CW en bijgevoegd  de linkjes naar de filmpjes  die hij weer netjes heeft gemaakt ervan.


 Hier linkje naar filmpje van PAFF-0151     https://youtu.be/lk5_zL_VEZ8     

Het was eigenlijk maar een erg frisse dag. Dit in tegenstelling tot wat de voorspellingen waren. In de ochtend was het ca. 8 ºC en later in de middag ca. 13 ºC. Ik had misschien beter wat handschoentjes mee kunnen nemen. De condities waren erg wisselend. Soms was er niemand die terug kwam op mijn CQ. En bleef ik maar minuten lang roepen. Terwijl ik ’s middags een kleine pile-up had op PAFF-0152. Ik heb zelfs nog twee amerikanen gewerkt. Verder nog een aantal P2P en SOTA stations gewerkt. Jammer dat er een aantal stations blijven roepen, terwijl ze mij duidelijk niet kunnen horen. Dat zorgt af en toe voor erg veel verwarring. Ze roepen eigenlijk alleen maar vanwege de cluster meldingen.
Al met al uiteindelijk weer twee (nieuwe) PAFF’s geactiveerd met goed resultaat. In totaal iets meer als 100 verbindingen gemaakt in CW met QRP. En ook van PAFF-0152 hier het linkje    https://youtu.be/mhTDPEuPZNE

Bedankt weer Tonnie  en graag weer tot de volgende.

No comments: