Saturday, September 22, 2018

Mogelijk meer bekendheid over onze hobby, Flora Fauna activiteiten

De laatste keer dat ik (Jan, PD3JAG) en John (PD0PVR) actief waren vanuit PAFF-0059 Kampina, kwamen we in gesprek met een journalist. Deze vond het heel erg interessant en wilde graag meer weten. En er volgde enkele vragen. Ook of er meer mensen waren die dit deden, want hij vertelde dat hij daar dan graag enkele foto's van zou willen maken.

Dat vonden wij natuurlijk erg leuk, maar ik geef niet zomaar de e-mailadressen van iemand anders, dus heb ik voorgesteld een oproep te doen op onze site. Dit zodat als iemand dit ook leuk vind zelf  kan reageren en er als hij voldoende heeft er mss wel leuk stuk over onze hobby in de krant kan komen te staan...

Hieronder de oproep van Marcel :

 
Beste zendamateurs
Als fotograaf van De Volkskrant wil ik een serie foto’s maken van zendamateurs
die een natuurpark activeren. Als U dit goed vindt zou U mij dan willen benaderen. Mijn telefoonnummer is 0622923334. Mijn mailadres is bergh.foto@planet.nl. Mijn website is www.marcelvandenbergh.com. Natuurlijk krijgt U van mij uiteindelijk ook het highres bestand.
Met Vriendelijke Groet, Marcel van den Bergh, fotograaf De Volkskrant

Dit is misschien een mooie kans voor meer bekendheid aan onze mooie hobby.
Ik hoop dat er mede FF-er's  zijn die dit willen doen.
Groeten Jan PD3JAG

Noot: Dit is een initiatief van de fotograaf, niet van PAFF. Het is aan eenieder die hieraan meedoet om zelf afspraken te maken met Marcel wat er met het beeldmateriaal gebeurt.

2 comments:

PA9CW, Tonnie said...

Is het een idee om dit ook op zendamateur.com te plaatsen ?
Daar plaats ik zelf na elke activatie ook mijn filmpjes. Dit om wat bekendheid te maken aan het PAFF-en :-)

PH0NO said...

Hallo Tonnie, zeker goed idee omdat het Marcel niet per se om PAFF gaat maar om zendamateurs die /P gaan. Kun jij het berichtje daar plakken? (ik ben niet op dat forum actief)
73, Lars / PH0NO