Friday, July 7, 2017

PAFF-0068 Verdronken Land van Saeftinge door PD0PVR/p & PD3JAG/p

Op 16 juni 2017 vertrokken John & Jan richting PAFF-0068 , Daar eenmaal aangekomen de juiste plek opgezocht van waaruit de activitiet plaats vond.  Jan had namelijk met Google Earth al het een en ander uitgezocht , dus echt lastig was het niet.


Dit doe ik meestal om er zeker van te zijn dat ik /we goed zitten , Dus zodat we er achteraf niet achter komen dat we net buiten het gebied zitten. Stukje zekerheid voor ons zelf dus.
Daar een maal aangekomen vlug het station opgebouwd , zodat we snel actief konden zijn.


John PD0PVR/p  ging van start en logde zijn eerste qso om 09:15 u UTC op 40 mtr. Inmiddels ging de wind wat liggen en kwamen al snel de eerste groepen de dijk op die daar een rondleiding kregen, en al snel kwamen er meer groepen de dijk op. We telde die dag 5 rondleidingen en deze mensen waren toch snel zo'n 3 uur onderweg met hun gids.

Onder tussen liep het bij John ook lekker en rond de klok van 11:21 u UTC maakte Jan PD3JAG/p zijn eerste qso op 20  meter, waar hij ook niet meer van af geweest is.
John die maakte qso's op 20 &40 mtr . John PD0PVR/p die logde zijn laatste qso om 14:35 u UTC . en Jan PD3JAG/p om 14:20 uur UTC.


In totaal zetten John  96 qso's in zijn log en Jan zetten er 83 in het log . Dus ook deze dag was weer erg geslaagd.Nadat we alles weer netjes opgeruimd hadden vertrokken we weer huiswaarts en waren we onderweg al weer bezig over de volgende activatie voor John namelijk de Braakman.
Bedankt alle stations die ons gewerkt hebben en tot de volgende keer .
73' 44 Jan & John.

No comments: