Monday, April 3, 2023

Nieuwe PAFF gebieden per zaterdag 8 april 2023

De nieuwe lijst is gereed en te zien op de 'References' pagina van deze website. Het betreft 12 nieuwe gebieden - PAFF-0227 t/m PAFF-0238 -, zo goed mogelijk verspreid over Nederland, die geldig zijn vanaf zaterdag 8 april, 00:00 NL tijd. Een bescheiden aantal dit jaar, omdat we vorig jaar nogal fors hebben uitgepakt ... De KMZ files en de overzichtskaarten staan online.

Als je komend Paasweekend een 'new one' wilt activeren, kondig dat dan aan op de WWFF agenda, zodat doublures worden voorkomen (cw ops: vergeet niet RBN aan te vinken).

P.S.1 PAFF-0237, Biezelingse Ham, wordt een uitdagend park. Je moet waarschijnlijk rekening houden met de getijden, anders zit je met natte voeten tijdens hoog water. Eerst even hier checken dus ... Kijk ook goed of je echt in het gebied zit (dat geldt overigens ook voor PAFF-0229, Friese Veen, waar je waarschijnlijk alleen fietsend BIJ kunt en lopend IN kunt) ...

P.S.2 Op wwff.co vind je misschien nog PAFF-0239. Dat was een vergissing omdat PAFF-0184 hetzelfde park is. PAFF-0239 is nu dus een 'DELETED' park en de referentie is gereserveerd voor volgend jaar.


No comments: