Thursday, March 17, 2022

PAFF blog in het Engels of Nederlands ?

** Hoewel er slechts 6 mensen hebben gestemd, blijkt uit deze zeer kleine steekproef dat de blog voorlopig in het Nederlands blijft **

In het verleden was deze blog in het Engels (tot eind 2016), maar de bezoekers waren m.n. Nederlanders op zoek naar info om te activeren. Wellicht is dat nu nog steeds het belangrijkste publiek is: potentiƫle nieuwe en bestaande activators die gemotiveerd worden door mooie ervaringen van anderen.

Aan de andere kant, gelet op de toenemende belangstelling voor het WWFF programma lijkt me dat onze buitenlandse chasers ook wel willen begrijpen waar we mee bezig zijn. Om dat te faciliteren zou deze blog toch in het Engels moeten worden geschreven (Google Translate kan natuurlijk ook maar dan krijg je vaak een onbegrijpelijke vertaling). Internationaal zitten veel chasers in de WWFF Facebook-groep (3200 leden), waar alles in het Engels is en ook veel activators posten. Maar dan moet je wel een Facebook account hebben en persoonlijk hou ik niet zo van FB (en al helemaal niet van die META grootheidswaanzin).
Activators die willen posten maar het Engels onvoldoende machtig zijn kan ik helpen met de vertaling (dwz als het niet al te lange verhalen zijn).

73/44, Enno, PF5X

No comments: