Sunday, November 5, 2017

PD0PVR/p & PD3JAG/p vanuit PAFF-0088 Rozendaal 20 Okt 2017

Op vrijdagmorgen 20 okt 2017  zijn we om 07:30 uur   vertrokken vanuit Tholen naar de Provincie Limburg . We hebben daar PAFF-0088 gedaan en omdat we daar nog bij een amateur moesten zijn ,dit mooi gecombineerd.
Na een drukke rit achter de rug gehad te hebben en na het zoeken van onze juiste plaats van activatie
zijn we gelijk begonnen met het opzetten van het 7Mtr hoge mastje en de Linked Dipool voor 20 & 40 Mtr.

De plaats van activatie PAFF-0088
 
 
 
De eerste verbinding werd om 09:10u  UTC in het log gezet en de laatste verbinding werd om 10:20 u UTC. Ook kregen we nog bezoek van ROLF PD1RO , Die woont daar namelijk in de buurt en hadden we gesproeken en hij beloofde ons een bezoekje te brengen met Limburgse Vlaai.
 
 
 
 
 
 
Nadat we de verbindingen gamaakt hadden en de heerlijke vlaai opgegeten hadden en het onderlinge Qso met Rolf PD1RO  achter de rug hadden hebben we alles weer netjes afgebroken en zijn we daar vertrokken opweg naar de amateur waar we op bezoek moesten. Deze woonde ongeveer 10 min rijden van de plaats van activatie.
 
 
 

 
 
We wilde eigenlijk 2 activaties doen ,maar daar kwam niets meer van  omdat het al snel laat was toen we vertrokken bij de des betreffende amateur. Dus gaan we nog eens een keer de provincie limburg in en dan gaan we er wel 2 doen.
Verder was het een geslaagde dag , En hebben we ok de terug weg  veel in de file gestaan .
 
 

 
 
We willen alle stations die ons gewerkt hebben  op 40 Mtr  bedanken voor jullie intresse in onze activatie en weer graag tot de volgende.
 
Groeten John & Jan
  73'& 44.


No comments: